Pera & Pasha is gespecialiseerd in wol.

In 2013 is Pera & Pasha vanuit een hobby uitgegroeid tot een xxl boutique en een website met meer dan 5000producten. Naast het aanbieden van zelfgemaakte producten hebben wij ons gespecialiseerd in wol. Wij zijn Ceyhun en Oscar en naast onze enorme creativiteit delen we de passie van wol en katoen. Wij zijn echte wol-a-holics!

 

 

Nu anno 2015 zijn we officieel een V.O.F. en hebben wij naast onze webwinkel sinds 1 mei 2014  onze XXL boutique (> 300 m2) in het centrum van Pijnacker. Hier kunnen wij dagelijks onze passie voor wol delen met jou! In onze winkel geven wij regelmatig leuke workshops en nodigen we de buurt uit om gezellig aan te haken/breien tijdens het wolcafé. Binnen lopen voor een advies of gewoon lekker snuffelen tussen al die prachtig gekleurde bollen wol is altijd mogelijk.

 

Pera & Pasha is sociaal, zet de klant centraal en is verslaafd aan wol. Volg ons op onze facebook pagina of onze facebook groepen Crochet Studio waar onze CAL's (crochet Along) en eigen ontwerpen terug te vinden zijn & Knitting Studio de brei variant.  Hier vind je ook regelmatig scherpe aanbieding als een van de eertse terug. Wil je als eerste de aanbiedingen ontvangen, neem dan een abonnement op onze nieuwsbrief. Op onze homepage kan je hem aanvragen.

 

Regelmatig hebben we leuke verrassingen in de winkel van spectaculaire aanbieding tot bekende hakers die gezellig hun boek komen signeren. De prijzen van de garen lopen uiteen van goedkoop tot exclusief en beginnen al vanuit een eurobak. Van een lekker simpel draadje tot de meest exotische garens met spannende kleurverlopen vind je bij ons.Tevens heeft Pera Pasha haar eigen import van premium kwalteit turkse wol als Papatya (tevens wholsale voor de België, Nederland en Luxemburg via http://royalyarns.nl) met de mooie soorten verloopgarens Batik, Batik Silver, Cake, Angora( mohair) en Alize. En voor de amiguristen en liefhebbers van katoen, ook haar eigen Mr Cey katoenlijn.

We zijn continue bezig om nog meer leuke, gekke, ingewikkelde garens te vinden in zowel katoen als diverse wolsoorten.

Daarnaast hebben we een enorme collectie katoen garens van onder andere Lana Grossa, Lammy Yarns, Scheepjes wol, Rico Design, Katia om bijvoorbeeld amigurumi's en leuke hippe kleding te haken.

 

 

 

Openingstijden van Pera & Pasha
De xxl boutique in Pijnacker is geopend van maandag tot en met zaterdag van 9:00 tot 17:00. Onder het winkelcentrum vind je de overdekte parkeergarage van winkelcentrum Ackershof (eerste 2 uur gratis, daarna slechts 1,50 per uur) en als je hem in de rode zone neerzet vind je de voetgangers uitgang (lift aanwezig) vlak voor onze winkel. 

Let op. Pera & Pasha kent geen koopavonden.

 

 

 

www.perapasha.bewww.perapasha.dewww.perapasha.comwww.goedkopewol.nl , www.gewoldig.nl, www.mrcey.nl  zijn allemaal een onderdeel van www.perapasha.nl