Pera & Pasha is gespecialiseerd in wol.

In 2013 is Pera & Pasha vanuit een hobby uitgegroeid tot een xxl boutique met 2 vestigingen en naast het aanbieden van zelfgemaakte producten hebben wij ons gespecialiseerd in wol. Wij zijn Ceyhun en Oscar en naast onze enorme creativiteit delen we de passie van wol. Wij zijn echte wol-a-holics!

 

 

Nu anno 2015 zijn we officieel een V.O.F. en hebben wij naast onze webwinkel sinds 1 mei 2014  onze boutique in het centrum van Pijnacker en een pop-up store in Bergen op Zoom in noord-brabant. Deze laatste locatie is gekozen zodat we onze Belgische klanten ook kunnen laten 'voelen' wat onze passie is. Hier kunnen wij dagelijks onze passie voor wol delen met jou! In onze winkel geven wij regelmatig leuke workshops en nodigen we de buurt uit om gezellig aan te haken/breien tijdens het wolcafé. Binnen lopen voor een advies of lekker snuffelen tussen al die prachtig gekleurde bollen wol is altijd mogelijk.

 

Pera & Pasha is sociaal, zet de klant centraal en is verslaafd aan wol.

 

Regelmatig hebben we leuke verrassingen in de winkel van spectaculaire aanbieding tot bekende hakers die gezellig hun boek komen signeren. De prijzen van de garen lopen uiteen van goedkoop tot exclusief en beginnen al vanuit een eurobak. Van een lekker simpel draadje tot de meest exotische garens met spannende kleurverlopen vind je bij ons.Tevens heeft Pera Pasha haar eigen Mr Cey katoenlijn.

We zijn continue bezig om nog meer leuke, gekke, ingewikkelde garens te vinden in zowel katoen als diverse wolsoorten. Binnenkort verkopen we ook stoffen voor bijvoorbeeld de quilters onder ons.

Daarnaast hebben we een enorme collectie katoen garens van onder andere Lana Grossa, Scheepjes wol, Rico Design, Katia om bijvoorbeeld amigurumi's en leuke hippe kleding te haken.

 

 

 

Openingstijden van Pera & Pasha
De xxl boutique in Pijnacker is geopend van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 17:00 en zaterdag van 09:00 tot 17:00.
Onze pop-up store in Bergen op Zoom heeft een kleiner selectie in huis, echter kunnen wij vrij snel een bepaald artikel in Bergen op Zoom leveren Onze pop-up store is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur.

Let op. Pera & Pasha kent geen koopavonden.

 

 

 

www.perapasha.bewww.perapasha.dewww.perapasha.comwww.goedkopewol.nl , www.gewoldig.nl, www.mrcey.nl  www.perapashahome.nl zijn allemaal een onderdeel van www.perapasha.nl