Durable Durable Yarn Moderne Klassiekers Durable, wie is er niet groot mee geworden? Je herkent het vast nog wel van vroeger, overal gehaakte.. Category: Anvils Product #: BK741315 0 stars, based on 0 beoordeling(en). reviews Regular price: € 12,50 $€ 12,50 Available from: Pera Pasha Condition: excellent condition 2

Durable Yarn Moderne Klassiekers

new
€ 12,50

Merk: Durable
Model: BK741315
Beschikbaarheid: 2

Durable Yarn Moderne Klassiekers

Durable, wie is er niet groot mee geworden? Je herkent het vast nog wel van vroeger, overal gehaakte gordijntjes voor
de ramen en kleden op de tafel in de huiskamer. Onze moeders en oma’s haakten heel wat af, in de jaren zeventig en tachtig. 

Tegenwoordig is haken weer helemaal hip. De Durable-boekjes van vroeger zijn ware collectors items geworden en ze zijn niet meer zo makkelijk te vinden.
De Durable-garens zijn echter nog steeds van dezelfde kwaliteit en de collectie is de afgelopen jaren enorm uitgebreid. 
In samenwerking met Jolanda en Naomi van Haakplein is dit boek geïnspireerd op de "oude" boekjes van Durable en zijn de patronen gekozen en opnieuw gehaakt en in een moderner jasje gestoken, soms met een knipoog naar het verleden. Zo werd een gordijn uit een boekje nu een sprei en een kussen werd een sjaal. Natuurlijk zijn sommige dingen gewoon hetzelfde gebleven, de pannenlappen bijvoorbeeld.
We hopen dat de haaksters van nu net zo veel plezier beleven aan het haken van de patronen als de haaksters van vroeger dat deden.

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht           Goed

Voer onderstaande code in: