Meimaand, feestmaand

Heel de maand mei staat in het teken van feest. Waarom? Omdat de winkel alweer 4 jaar zijn deuren open heeft staan in het winkelcentrum Ackershof in Pijnacker. En wie jarig is moet trakteren!

Dus de hele maand zie elke dag weer de mooiste aanbiedingen langskomen. Hoe dus je email in de gaten voor de nieuwsbrief. Heb je die nog niet? Op de homepage kan je jezelf aanmelden. Op onze Facebookpagina vliegen de aanbiedingen je om de oren, in de gaten houden dus

 

 

FEESTAANBIEDING VAN DE DAG

Onze feestmaand zit er bijna op en dit laatste weekend vieren we dit met een online garage sale!

https://perapasha.nl/index.php?route=product/special

Ruim 300 producten zijn alleen dit weekend extra in prijs verlaagd! Waaronder de Papatya Batik, deze koop je dit weekend per pak (van 5) voor slechts €12,50

 

 

Sinds een paar jaar is Pera & Pash importeur van de prachtige garens van Papatya in Nederland. Naast de verkoop aan consumenten leveren wij ook aan winkeliers in Nederland en België (RoyalYarns)
De garens van Papatya blinken uit in comfort, kwaliteit en schoonheid. Naast de befaamde Papatya Batik  verloopgarens en de Papatya Batik Silver verloopgaren met een subtiel glimdraadje vind je hier bijvoorbeeld ook de Papatya Cake bollen met bijzondere kleurverlopen. Voor de ultime zachtheid kijk je bij de Papatya Angora (mohair). En wil je een ruiger werk maken, kijk dan eens bij de Papatya Ribbon Xl. De Papatya bollen geven veel meters haak en brei plezier waar kwaliteit en prijs hand in hand gaan.