Betalen via Ideal
U plaatst een bestelling bij de Pera & Pasha of een van haar webshops. Bij het afrekenen van de bestelling kunt u aangeven dat u met iDEAL wilt betalen. Nadat u op "bevestig bestelling" heeft geklikt komt u op een nieuwe pagina waar u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat.

Voor een bestelling met een iDEAL betaling zijn er geen bijkomende kosten.

 

Betalen achteraf

AfterPay voert voor Pera Pasha het volledige achteraf betaalproces uit. Voor betalingen via Afterpay berekenen wij extra kosten ( € 0,95). Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 250,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website

 

En natuurlijk accepteren wij verschillende creditcards.

 

 

 

 

 

Bij betalingen via Paypal wordt een toeslag  beekent van € 1,00 bij orders onder de €25,00.

 

Betalen via overboeken per bank

Na de invoering van Betalen achteraf met Afterpay komt betalen via overboeken te vervallen

U kunt er ook voor kiezen om het geld vooraf over te maken, hiervoor berekenen wij extra kosten ( € 0,50). 

                        
- T.n.v : Pera & Pasha
- Te : Pijnacker
- Bankrekeningnr. : NL82 INGB 0006 1323 39

Onder rembours

Betalen onder rembours betekent niets anders dan betalen aan de deur. De meeste vervoerders hebben de voorkeur voor PIN-betaling, bij PostNL kun je alleen contant betalen.
Bij PostNL kan je alleen contant (gepast) betalen.

Ben je niet thuis? Geen probleem! Jouw PostNL-bestelling ligt nog drie weken op je te wachten op het postkantoor. Ook hier gaat de voorkeur uit naar afrekenen met pin.
We rekenen voor deze betaaloptie € 18.50 extra betaalkosten.

België
Betalingen vanuit België kunnen via MisterCash / Bancontant of via overschrijving worden verricht

Duitsland
Betalingen vanuit Duitsland kunnen via V-pay of via overschrijving worden verricht